Dodany: 2012-01-23 11:00:30

Sałatka tabuleh Osoby, które na co dzień nie jadają mięsa mają pewien problem z różnorodnością potraw. Często narzekają, że potrawy, które są przyrządzane zaczynają siebie wzajemnie przypominać, co jest na dłuższą metę bardzo męczące.

 

To właśnie sałatki – najczęstsze danie dla tych, którzy nie jadają mięsa mogą być wyjątkowo wygodnym pomysłem na obiad. Do sałatek, które można przygotować szybko i tanio należy sałatka tabuleh. Sałatka ta podawana w miejscach takich jak restauracja gdańsk z potrawami wegańskimi opiera się głównie na delikatnej i bardzo niszowej jeszcze w Polsce kaszy kus-kus.

 

Restauracja gdańsk a konkretniej jej kucharze twierdzą, że to właśnie doskonale przyrządzony kus-kus stanowi o dobrej, smacznej sałatce. Restauracja gdańsk stawia również w przygotowaniu tej sałatki na świeże warzywa, które dodawane są razem z kaszą. Wielu kucharzy przy przygotowaniu sałatki tabuleh korzysta również z takich dodatków jak zioła – estragon, a także słodka kiwi. Te kontrastujące, choć doskonale współgrające dodatki mogą być prawdziwym kluczem do sukcesu dla kucharza przygotowującego potrawę..

Dodaj nowy komentarz do artykułu Sałatka tabuleh
Nick: